Fontos a rendszer ellenőrzése!


A figyelmébe ajánljuk,hogy mielőtt beköszönt az első fagy ellenőríztesse akkumulátorát,hisz így nem fogja cserben hagyni a nagy hidegekben.
Az ellenőrzéshez mindenképp szervizünket javasolnánk,mivel szerelő kollégáink nagy szaktudással rendelkeznek és a legmodernebb bosch műszerrel fogják megvizsgálni akkumulátorát.
Ezt a vizsgálatot természetesen időpont nélkül,soron kívűl végezzük és az eredményről papír alapú igazolást is fog kapni.Néhány tipp a Márton Autószerviztől:

A legtöbb manapság forgalmazott akku már gondozásmentes, azaz nem kell figyelni az akkumulátorsav szintjét, nem kell desztillált vízzel újratölteni az akkumulátorokat.
Viszont mindezek ellenére nagyon fontos a megfelelő használat és odafigyelés, mert a gondozásmentes akkumulátor egy kicsit igenis igényli a törődést. Tippeink melyekkel csak jót tehetnek:

Márton Autószervíz Minden héten legalább 1-2 alkalommal indítsuk be az autót
Márton Autószervíz Ha lehet, ne csak ultra rövid távokra használjuk az akkut
Márton Autószervíz Ne hagyjuk az akkumulátort lemerülni
Márton Autószervíz Ne hagyjuk rajta a lámpát
Márton Autószervíz Álló motornál ne használjuk hosszan a rádíót, ne hagyjuk rajta hosszan a világítást.Ha mégis akkumlátor cserére kerülne a sor:

A Márton Autószereviz megoldja önnek az akkumulátor cseréjét. Az akkumulátor beszerelése és az akkumulátor kiszerelése nem kell, hogy az ön gondja legyen! Az akkumulátor csere egy olyan komplex feladat, folyamat, mely egyrészt sok idejét elveszi annak, aki először csinálja, illetve csak félig ért hozzá (ráadásul ez olyasmi, amit nem lehet csak úgy internetes cikkek, videók alapján megtanulni). Emelett műhelyünk speciális akkumulátor töltővel rendelkezik mely akkumulátor csere közben állandó feszültségen tartja autóját,így nem vesznek el rádiós csatornái és más egyébb beállításai.


És hogy miért is minket válasszon?

- jól felszerelt raktárkészlet
- akkumulátor tesztelés
- 2 év garancia
- töltés ellenőrzés
- akkumulátor feltöltés
- előzetes bejelentkezés nélküli szakszerű szerelés
- termékspecifikus és műszaki tanácsadás
- régi akkumulátorok szabályszerű gyűjtése, tárolása veszélyes hulladéktárolónkban,hisz számunkra fontos a környezet védelem.